Subsidiescan

SDE++ Subsidie

SDE staat voor Stimulering Duurzame Energietransitie en hiermee krijg je subsidie voor de duurzame opwekking van hernieuwbare energie, elektriciteit, gas of bepaalde CO2-besparende technieken.

WBSO-Subsidie

WBSO subsidie is de belangrijkste subsidie voor het MKB als het gaat om het aanbrengen van technische verbeteringen op producten, processen en of machines. WBSO staat voor Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelwerk. 

Energie Investeringsaftrek (EIA)

Met de Energie-Investeringsaftrek (EIA) kun je een belastingvoordeel krijgen als je investeert in duurzame en/of energiezuinige technieken.

Subsidie scholing en arbeid

Denkt u erover om leerlingen in dienst te nemen? De overheid stimuleert u als werkgever om leerwerkplaatsen aan te bieden. De subsidie biedt bedrijven een tegemoetkoming voor het begeleiden van een vmbo-, mbo-bbl-, hbo-leerling of promovendus.

MIA Vamil

De overheid wil de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen bevorderen. De overheid wil de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen bevorderen. Daarom zijn de Milieu investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving Milieu-investeringen (Vamil) in het leven geroepen. 

MIT-Regeling

Speciaal voor mkb-ondernemers biedt het ministerie van Economische Zaken instrumenten aan binnen het programma MKB-Innovatiestimulering Topsectoren (MIT).

Op zoek naar een subsidie? Neem contact met ons op

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op.

Telefonisch contact

Neem telefonisch contact met ons op en we beantwoorden de prangende vragen betreft subsidieaanvraag direct!

Stuur ons een mailtje

Stuur een mail naar info@account-consultancy.nl met de vragen betreft subsidies en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Vul het formulier in

Op onze website hebben we een formulier staan die u kunt invullen.

Powered by DE-IT . Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden